Det siger eleverne

Her på siden har vi samlet udtalelser fra elever, der har gået på skolen i 10. klasse og som nu går på en videregående ungdomsuddanelse. Der kommer også udtalelser fra elever, som går på skolen nu.

Maja, 10. klasse 2015/16.

maja

”Jeg valgte at starte i 10. klasse på Rønde Privatskole, fordi jeg havde brug for at blive klar. Jeg vidste, at jeg ville i gymnasiet, så jeg kom for at få det, jeg manglede fra folkeskolen. Jeg håbede på at få et fedt nyt år, og det fik jeg!

Det var min oplevelse, at alle i 10. klasse var ambitiøse. Det var ikke sikkert, at alle vidste, hvad de ville efter 10. klasse, men alle vidste, at de ville noget med deres fremtid. Nogle gange kunne det godt gå lidt op i hat og briller i folkeskolen, men i 10. klasse på Rønde Privatskole var vi ambitiøse. Og skolen stillede men ambitiøse og dygtige lærere.

Det var dejligt at være på en lille skole, hvor man hurtigt lærte de andre elever og lærerne at kende – både til morgensamling og andre sammenhænge. Man lærte virkeligt hinanden at kende på vores fede ture til London og Berlin. Vi lærte så meget om kultur og sprog, men også om hinanden og os selv.

Det var en helt naturlig overgang til Rønde Gymnasium fra Privatskolen. Allerede i 10. klasse får man et godt forhold til gymnasiet og nogle af eleverne. Man er f.eks. inviteret med til gymnasiets fester.

Nu hvor jeg går på gymnasiet, er jeg meget glad for mit år i 10. klasse på RP. Jeg fik det, jeg kom efter.”