Hvorfor 10. klasse?

Du overvejer at gå i 10. klasse og vi vil gerne gøre den beslutning så nem for dig som mulig. På Rønde Privatskole tilbyder vi 10. G. Det er:

• En enestående mulighed til dig, der har brug for at udvikle dig fagligt,
  • til dig, der er i tvivl om din kommende ungdomsuddannelse eller
  • til dig, der også har brug for tid til at “blive klar” i.

Formålet er, at give dig et fagligt udbytte, der gør dig bedre rustet til en ungdomsuddannelse og et bedre grundlag for at vælge den rette vej videre for dig. Vi giver dig et år med et væsentligt socialt og fagligt indhold og du får mulighed for og tid til at ”blive klar”.

Vi forventer selvfølgelig også noget af dig. Vi forventer, at du er positivt indstillet på at opfylde formålet med 10.G og at du er parat til at tage imod de udfordringer, du møder. Derudover forventer vi, at du altid møder velforberedt til undervisninge og at du er parat til at gøre dig umage og lære nyt.

Du kan selvsagt også forvente noget af os. Vi vil give dig undervisning på et fagligt højt niveau af engagerede lærere og en undervisning, som gør det naturligt for dig at vælge at fortsætte på en ungdomsuddannelse. Vi tilbyder del i gode fællesoplevelser og spændende arrangementer, og du får personlig uddannelsesvejledning af vores UU-vejleder.

BONUS I ”10.G PÅ RP”:

• Vi har et tæt samarbejde med Rønde Gymnasium, som vi ovenikøbet bor i hus med.
  • Gymnasiet laver ”rullende gymnasium” med introduktion, snusesprog og talentarbejde i gymnasieklasser. Lige noget for dig!
  • Følg dit eget favoritfag i gymnasiet i en periode. Vi laver individuelle aftaler.
  • Deltag i frivillig musik.
  • Deltag i gymnasiets café og festarrangementer

Fagene i 10. G på Rønde Privatskole er, som du kender dem fra folkeskolen:

• Dansk, matematik, engelsk, tysk, fysik-kemi, idræt, europæiske studier.
  • Brobygning: Alle elever deltager i en uges brobygning fordelt på to gymnasiale uddannelser
Fag Lektioner
Dansk 8