Personlig vejledning

Som noget helt særligt har alle elever i vores 10.G mulighed for at benytte skolens UU-vejleder til en personlig individuel afklaring af “uddannelsesvejen videre”. Det er usædvanligt, da andre skoler kun tilbyder studievejledninger til elever, som er erklæret ikke-uddannelsesparate. – Uddannelsesparate elever er henvist til at bruge internetportaler eller e-vejledning.

Det er vores filosofi, at 10. klasse også fungerer som et “afklaringsår”. Og i den proces er det centralt med god og velfunderet vejledning – det tilbyder vi.

Vejledningen sker helt lavpraktisk i form af samtaler, telefonisk kontakt, møder med forældre og mere.