RØNDE PRIVATSKOLE · KR. HERSKINDSVEJ 6 · 8410 RØNDE · TLF: 87 52 59 59 ·

INDMELDELSE

Optagelse på skolen finder normalt sted i 7. klasse eller 10. klasse. Hvert år optager skolen elever på de øvrige klassetrin, såfremt der er ledige pladser. Her kan du læse lidt om hvordan om hvad Rønde Privatskole kan tilbyde i 7. klasse og 10. klasse

Selv den bedste beskrivelse tilført masser af billeder fra dagligdagen på skolen kan ikke dække, hvad Rønde Privatskole kan tilbyde dig. Du kan bedst fornemme, hvordan din fremtidige skole er, hvis du oplever den selv. Kom på besøg, så du kan få en samtale med skolelederen, snakke med elever og lærere og se omgivelserne.

Kontakt os på tlf. 87 52 59 59 eller pr. mail for bestilling af brochure og ansøgningsskema.

Du kan også downloade ansøgningsskema til 7-9. klasse ved at klikke her eller til 10. klasse ved at klikke her.