Få en rundvisning

Hvis du kunne tænke dig at tage dine forældre og måske en ven eller veninde med ud og besøge os, er du meget velkommen. Vi vil hellere end gerne vise vores skole frem for dig! Du får også mulighed for at snakke med nogle elever, som går på skolen nu. Efter rundvisningen får du og dine forældre en samtale med vores skoleleder eller viceskoleleder, hvor du kan stille alle de spørgsmål, du vil.

Vi holder også et “åben skole”-arrangement hvert år, hvor man kan komme og se og høre, hvordan det er at gå på skolen. Du kan se mere under begivenheder på forsiden.