Konfirmation

Hvis du ønsker at blive konfirmeret i 7. klasse, bliver du undervist sammen med din klasse. Undervisningen foregår i Bregnet Sognegård, som ligger i Rønde. Undervisningen foregår i to lektioner enten om morgenen eller eftermiddagen. Du går altså til konfirmationsforberedelse og bliver som udgangspunkt konfirmeret sammen med din klasse. Konfirmationen foregår i Bregnet Kirke.

Konfirmationsdatoerne bliver offentliggjort på sognets hjemmeside.

Du har dog altid mulighed for at blive konfirmeret i sit eget sogn efter aftale med præsten i Thorsager-Bregnet-Feldballe sogn.

Hvis du ikke skal konfirmeres, har du ingen undervisning i de pågældende lektioner.

Der afholdes fælles morgenmadsspisning på Blå Mandag kl. 9.00 Herefter går klasserne hver for sig på Blå Mandag. Selvom du ikke bliver konfirmeret deltager du denne dag.