Konfirmation

Hvis jeres barn ønsker at blive konfirmeret i 7. klasse, bliver han/hun undervist sammen med din klasse. Undervisningen foregår i Bregnet Sognegård, som ligger i Rønde. Undervisningen foregår i to lektioner enten om morgenen eller eftermiddagen. Konfirmationen foregår i Bregnet Kirke.

Konfirmationsdatoerne bliver offentliggjort på sognets hjemmeside.

Man har dog altid mulighed for at blive konfirmeret i sit eget sogn efter aftale med præsten i Thorsager-Bregnet-Feldballe sogn.

Der afholdes fælles morgenmadsspisning på Blå Mandag kl. 9.00 Herefter går klasserne hver for sig på Blå Mandag. Selvom man ikke bliver konfirmeret deltager man denne dag.