Skole-hjem

Rønde Privatskole er en god skole. Det er det blandt andet, fordi vi stiller høje, men rimelige krav til hinanden i skole-hjem-samarbejdet. Vi forventer deltagende og aktive forældre, der overholder de aftaler, som indgås mellem skolen og hjemmet. Og I kan forvente engagerede og dygtige lærere. Sammen skaber vi de bedste betingelser for det, det handler om: Et godt fagligt og socialt miljø for alle på Rønde Privatskole!

Et godt samarbejde går begge veje:

”Først den ene vej…”:

Som skole byder vi jer naturligvis velkommen til et godt og konstruktivt samarbejde mellem jer forældre og elever, og os på skolen. Vores struktur for samarbejdet indeholder både fastlagte samtaler, hvor vi giver jer en tilbagemelding på status for både det faglige niveau, men også på trivsel og dagligdag. I disse planlagte samtaler vil den kommende tids arbejde og fokusområder også indgå.

Det uformelle og ikke-planlagte samarbejde vil også forekomme. Vi vil kontakte jer på Forældreintra eller via telefon hvis noget opstår, som kræver, at vi samarbejder.

”Og så den anden vej…”:

FORÆLDREINTRA

Forældreintranettet er den primære kommunikation mellem skolen og hjemmet. Det er derfor vigtigt, at alle forældre benytter denne fælles platform.