Velkommen til Rønde Privatskole – den tidligere Rønde Gymnasiums Grundskole.

Her på hjemmesiden er der mulighed for at opleve skolen i ord og billeder. Du kan søge information om livet på skolen, fagene, lærerne, skolens målsætning og meget mere. Med siden vil vil gerne give dig de bedste forudsætninger for at træffe et godt skolevalg.

Skolen består af 7.-9. klasse og 10. klasse. Vi er kendetegnet ved en boglig profil, som gør dig velforberedt til at fortsætte i gymnasiet eller til at vælge én af de andre ungdomsuddannelser.

Skolens mål er, at samvær, undervisning og udfordring skal styrke og fremme såvel din faglige som personlige udvikling, så du får det bedste springbræt til din videre uddannelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil komme på besøg skolen.