Velkommen til Rønde Privatskole!

Her på hjemmesiden er der mulighed for at opleve skolen i ord og billeder. I kan søge information om livet på skolen, fagene, lærerne, skolens værdier og målsætning og meget andet. Med siden vil vi gerne give jer de bedste forudsætninger for at lære skolen og os at kende og træffe et godt skolevalg.

Skolen består af 7.-9. klasse og 10. klasse. Vi er kendetegnet ved en boglig profil, som gør dit barn velforberedt til at fortsætte i gymnasiet eller til at vælge én af de andre ungdomsuddannelser. Vi er fagligt ambitiøse, vi gør os umage, vi er vedholdende og vi forventer det samme af vores elever.

Vores mål er, at samvær, undervisning og udfordringer skal styrke og fremme elevernes faglige og personlige udvikling, så de får det bedste springbræt til din videre ungdomsuddannelse.

I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål, eller hvis I gerne vil komme på besøg på skolen.

• Følg med i hverdagen på Facebook