UU-vejledning

Vi har tæt kontakt til kommunens ungdomsuddannelsesvejledning. Studievejlederen Helle Duus er i udgangspunktet på skolen hver uge.

På Rønde Privatskole får eleverne skole- og erhvervsvejledning fra 7. til 10. klasse. Læs mere om vejledning i 10. klasse her.

UU-Djursland står for skolevejledningen og rådgiver bl.a. om valg og fravalg af fag. Desuden kan du få information om ungdomsuddannelserne, høj- og efterskoleophold, sprogrejser m.m.

Vejledningen består af den løbende skole- og erhvervsvejledning samt anvisning af pladser i erhvervs- og uddannelsespraktikken.  Vejlederen bistår sammen med klasselæreren ved tilmeldingen til ungdomsuddannelserne.

UU-vejleder Helle Duus kan kontaktes på tlf. 2124 8825 eller via mail.